Om Dasa / Nyheter / Maskinmässan på Solvalla i Stockholm!

Maskinmässan på Solvalla i Stockholm!

Forester är Dasa Control Systems nya generation system för optimerad skogsavverkning. Namnet Forester anknyter till hållbar skogsskötsel och optimalt utbyte för skogsbruket.

Maskinmässan på Solvalla i Stockholm!

På årets Svenska Maskinmässa presenterade vi konceptfordonet SymonE.

SymonE är ett fullelektriskt konceptfordon som innehåller modulära komponenter för elektriska drivlinor inklusive styrelektronik och HMI för övergripande maskinfunktioner. Konceptfordonet demonstrerar befintlig teknik som kan skalas upp till att användas i olika storlekar och typer av el- och hybridfordon, från kommunala nyttomaskiner till tunga fordon inom materialhantering och anläggning. Framtidens hållbara arbetsmaskiner är här!

Vi visade även upp vår nya Connectivity-plattform dasa Connect, där ni kan följa en fordonsflottas aktiviteter och status. Med dasa Connect kan ni hålla koll på var era maskiner är och vad de presterar just nu!

Inte nog med det, vi visade dessutom upp vårt nya maskinstyrningskoncept dasa Drive. dasa Drive grundas på en öppen arkitektur med el-komponenter och styrsystem från vår strategiska partner STW i symbios med befintliga moduler från Dasa och andra partners till oss. Utöver state-of-the art hårdvarumoduler behöver ni som maskinutvecklare också kraftfulla och intuitiva verktyg för att utveckla och underhålla era maskiner genom produktlivscykeln, vilket vi också stöttar er med!

Hör av er till oss så berättar vi mer om Dasa, STW och möjliga styrsystem- och kommunikationslösningar för era behov!

 

Fler Nyheter