Om oss
Finding ways to connect

Vi är Dasa

Dasa är specialiserat på intelligenta system för maskin- och redskapskontroll, informationshantering och kommunikation. Vi arbetar inom tre primära teknikområden: tillämpningar inom skogliga applikationer, maskinstyrning och lösningar för Fleet Management. Vår produktportfölj består av egenutvecklad hårdvara och mjukvara, kompletterad med produkter från utvalda strategiska partners. Lösningar från Dasa används av kunder över hela världen.

Dasas huvudkontor ligger i Växjö i södra Sverige. Det är ingen slump att Dasa startade sin innovativa resa i dessa delar 1989. Växjö är en universitetsstad och i regionen finns många globala tillverkare av mobila maskiner. Två av Sveriges ledande skogsbolag har också sitt huvudkontor i regionen.

Sedan 2012 ägs Dasa av Indutrade Group. Indutrade är övertygade om att besluten som rör kunden ska fattas av deras företag som bäst känner till kundens behov och processer. Det är därför filosofin ända sedan starten har varit att driva en decentraliserad organisation som möjliggör hög flexibilitet och starkt entreprenörskap. Indutrade har mer än 200 företag på fyra kontinenter och sysselsätter mer än 7000 personer i 30 länder. Dasa är därför en del av ett starkt industriföretag med stabil grund för kunder och anställda.

Produkter som hjälper dig i ditt hållbarhetsarbete.

Produkter som hjälper dig i ditt hållbarhetsarbete.

Hållbarhet är mycket viktigt både för oss på Dasa och vår ägare Indutrade. Indutrade har undertecknat FN:s Global Compact hållbarhetsinitiativ (UNGC) och stöttar oss på Dasa i vårt arbete. För att stödja dig, vår kund, har vi skapat DSC, en symbol som lyfter fram smarta funktioner i våra produkter som hjälper dig i ditt hållbarhetsarbete.

 

Läs mer om DCS här

Innovation är i vårt DNA och en central drivkraft för att skapa kundvärde. Som kund hos Dasa kan du vara säker på att du får tillgång till nya smarta lösningar som hjälper dig att få en konkurrensfördel gentemot dina konkurrenter.

Dasa är en leverantör du kan lita på över tid. Vi har utvecklat produkter för tuffa miljöer i över 30 år och Dasas utvecklings- och produktionsprocess säkerställer en stabil kvalitet över tid. Vi har långa produktlivscykler och vår reservdels- och serviceavdelning stödjer dig under hela produktens livscykel. Genom vår Dasa Academy säkerställer vi att dina medarbetare har rätt utbildning och kompetens. Dasa Academy inkluderar kurser, produktutbildning samt mjukvaru- och hårdvaruprodukter som underlättar utbildning. Om dina anställda behöver support är vårt supportteam bara ett e-post- eller telefonsamtal bort. Dasa är ISO 9001-certifierad.

Hör av dig

Om du har några frågor, tveka inte att kontakta Dasa-teamet.

Åk till toppen